Tiden går...

Ja den går alldeles för fort. Jag hinner inte med annat än att jobba och leka med min lilla tösabit. Sommaren har redan passerat och den mörka hösten börjar sakta smyga sig på oss. Vill inte ha höst och vill inte att jobbet ska vara slut redan:S Men det är bara att kämpa på och söka nått annat, ska väll fortsätta springvicka tillsvidare i alla fall.

I helgen fick vi hem våran håriga best Eddie, som en ny fin hund var han efter sitt sommar kollo hos pigans farmor & farfar. Mycket tacksam över att dom haft honom hela sommaren, det har varit en riktig avlastning för min del. Men det var då så roligt att få hem han nu=).

Min älskade lilla piga växer och utvecklas för varje dag. Numera kan hon massor med ord, hon förstår det mesta man säger åt henne och har smått börjat gå på pottan, men det är ingen hit ännu. Men ska ligga i med träningen, är så dyrt & jobbigt med dessa blöjor.
Var så roligt när min far var på besök idag och vi vart ute och lekte. Då frågade jag Thea om vi inte skulle gå in och dricka lite kaffe. Lät precis som att hon svarade "Nä inte dricka kaffe" och så sprang hon iväg.

Imorgon är det jobb igen 7-12, ganska så kort dag. Men morgonen lär bli lite små jobbig då man ska ut med hunden och sedan med pigan till dagmamman , men är väll så vardagen kommer se ut då ingen är hema hela dagarna. Måste väll kliva upp typ kl 5 för att hinna med allt, så nu får det bli god natt.



                                  Mina ögonstenar


                                          Mammas gullunge


RSS 2.0