Tisdag

Idag har man pysslat på med lite olika saker. Först har jag och pigan myst på hela morgonen, ätit en god frukost och varit ute på prommis med eddie. Sedan lagade jag lunch åt Thea & peter sj hoppade jag över, är som lite dålig på att äta lunch. Kajsa har också varit här i några timmar och fördrivt min tid. Är så roligt att flickorna kommit hem så man har nån att snacka skit med. Thea tycker också om när dom är här. Hon tycker då att tant kajsa har så mkt spännande saker att leka med. Blev hysteriskt arg då jag la henne att sova middag när kajsa var här. Hon vill som vara med när det händer saker. Till helgen fyller man år, känns inte alls som det. Kommer ihåg då man var liten och verkligen  längtade efter att fylla år och få masssa paket. Nu känns det inge speciellt längre, utan man bara känner sig gammal och gaggig. Inte för att man nu är så gammal, men är väll för att man har barn det känns som man blivit så mkt äldre. Blir nog mest troligt att gå ut en sväng med tjejerna på kvällen i alla fall. Vart ju som inget när jag fyllde 20, då Thea bara vart 1 mån gammal. Så man kanske borde ta igen sig lite :). Jobbigt bara att man gått och blivit förkyld. Får hoppas att det inte blir värre, för då lär man ju inte kunna gå ut. 


Nu blir det kvälls fika och tv
God natt

Hemma igen

Efter att ha spenderat ännu en helg på lompis. Har blivit som en tradition på sistone. Finns ju som inte så mkt mer att göra. Vädret har varit helt okej  så man kunnat vara mkt ute och leka. Thea blev helt tokig i att åka kana ner för backen på baksidan av huset. Hon hade många självmords försök under helgen. Pigan får så härligt röda kinder då hon är ute. Hon har även fått busa mkt med sin morbror denna helg, vilket hon tyckte mkt om. Idag ville hon då bara vara med fredrik då han kom dit och mig dissade hon helt. Idag lyckades pigan snava in i en vass kant så hon fick ett jack i ögonbrynet, tur att det inte blv så djupt att det behövdes sys. Har inte hunnit med nå skidor i helgen, böjar kännas som att en förkylning är påväg. Undra varför man alltid ska bli sjuk då man kommer igång med träningen. Nå håller tummarna för att det är nått snabbt övergående. Nä nu får det vara slutskrivet för idag.



Rödblommig liten piga



  Liten påsk gumma


Älsakade busfrö





Skrattar åt sin egen spegelbild


Fint väder

Men synd att man bor på fel ställa så man inte kan njuta riktigt av det. Var ute imorse med thea och eddie som vanligt. Skönt och man hade för en gång skull inte för mkt kläder på sig. Men sen har vi mest varit här hemma. Thea har fått bada och så har hon varit med i tvättstugan när jag tvättat. Hon tycker det är så roligt att springa runt i torkrummet. Sen när peter kom hem från jobbet så blev hon svin sur över att hon inte fick följa med ner längre. Nu har hon två dagar i rad bara sovit ca 25 min på dagen. Så vart tvungen att åka och hälsa på mamma ikväll för att ge pigan ny energi, så hon inte skulle somna redan kl sex. Förstår inte varför hon sover så dåligt på dagarna helt plötsligt, annars brukar hon dra på i två timmar åtminstone. Menmen  är kanske bara nå tillfälligt.
Funderar på att gå med henne till badis imorgon, får se hur det blir, är kroppen som avgör.
Å tänk att det snart är påsk, längtar så. Hoppas det blir torneträsk som förra året, det är ju så fint där.



 Min lilla vovve


Dålig start på dagen

Den här morgonen blev inte alls som man tänkt sig. Thea vaknade först tidigare än vanligt (06.30) så jag kunde inte smita ut och kissa eddie innan hon ville upp. Så då kan man ju som inte mysa på dess mer på morgonen utan måste stressa ut. Sen då man väl skulle ut och jag skulle sätta ner Thea i pulkan märker jag att spännremmen är borta, så det var bara att ta hund och unge och knata upp för traqpporna igen. Väl nere igen så går spännremmen sönder då jag ska spänna fast Thea. Ap förbannad går jag in i trapphuset och försöker fixa det, vilket var omöjligt och såklart måste det komma massa folk som glor på en och som eddie vill hälsa på. Fick ge upp pulkan och ta vagnen istället. Thea var otroligt missnöjd över detta då hon hade på  sig kläder för att kunna åka pulka. Stackarn vart sjöblöt i svett då vi kom hem. En annan sak som vart sjukt irriterande är att dom gjort ett stort isberg utanför vagns förrådet så man knappt kommer ut. Fy fan tror nog det blir att flytta till stugan i helg el nå. orkar inte bo så här. Orkar inte vara på kasst humör hela tiden bara för att man hatar sitt hem. Tråkigt att inte kunna vara ute och leka med Thea då hon tycker om det så mkt. Sen är hon så klåfingrig när man är inne så man kan inte göra annat än å vakta henne. Så få se kanske blir att ta sitt pick och pack till stugan å vara där resten av våren. Vore jäkligt skönt att slippa allt bök här hemma. Nä nu måste jag gå och leka med Thea som vaknat till liv efter sin ca 20 min vila. Roligt att se hur länge hon är glad när hon inte sover ordentligt:S



Thea leker med sin pulka.


Härliga helg

Denna helg har faktiskt varit riktigt skön. Thea och jag har som vanligt bott på lompis. Är så skönt att slippa trappor och backar. Sen är det ju så skönt att slippa laga mat:P Har i alla fall njutit hela helgen. Vädret har varit toppen så nu har jag äntligen fått åka skidor. Var ut på lördag två ggr, först med Thea och pulkan och sedan for jag med eddie efter skoterleden så han fick springa av sig ordentligt. Så kroppen vart helt slut efter promenader och skidåkning. Även idag har jag åkt skidor, lyckades komma in på ett jätte mjukt skoter spår så det blev riktigt tungt för mig och eddie. Sedan kom vi i alla fall till skoterleden vilken ledde åt ett helt annat håll än jag trott så vi fick vända. Snacka om att jag vart slut i kroppen då jag kom hem. Lär sova gott inatt efter alla dagens el ja helgens bravader. Sen har jag ju som sovit på en soffa vilket inte heller är så skönt. Ikväll har Thea varit i gasen och gjort precis allt hon inte får göra, hon testar som alla gränser just nu. Sen vart hon övertrött så kunde inte hålla henne vaken lika länge som planerat. Mamma kom hem till oss så jag kunde åka och hämta Peter från bussen. Så nu är vi alla hemma igen. Hoppas på fint väder imorgon så man kan vara ute. Nu blir det att lägga sig framför burken ett tag sedan sängen. känner mig enormt trött fast min piga var duktig och sov till 08.30 idag.






Thea tycker om den fina ockelbon


Thea och Eddie


Pigan ramlade ner i en stor grop


Leker i djupsnön


Några dagar sedan...

Å inte är det mkt som har hänt. Peter är i Piteå och har varit där i snart en vecka. Så jag och Thea har haft det ganska lungt och skönt. Man går som på varandra här hemma i vanliga fall. Har varit varmare nu i några dagar, men då har det ju istället blåst så djävulskt mkt så man knappt kunnat vara ute. Men igår och idag har det varit riktigt skönt. Har varit ute på långprommisar med thea och eddie på lompis. Thea njuter då hon får åka i sin skidpulka och eddie är så lycklig då han kan springa lös. Igår var vi även till sjukan med mormor. Thea tyckte det var roligt med massa nya saker att klåfingra i och sen sprang hon efter städerskan och kollade vad hon sysslade med för konstiga saker. Man får då bra motion när man ska springa efter denna lilla aktiva dam. Jag var även till frissan igår, det fick bli lite ljusa slingor och så kapade han håret så det ska gå att kamma igenom. Det har som varit fruktansvärt slitet. Frisören höll på att bli galen då han skulle ta sig igenom det. Men men man har som varken tid eller pengar för att springa där så ofta som man kanske borde. Ibland funderar man på att raka bort allt bara för att då är de ju lite enklare att hålla efter:P. Nä gud går typ inte att skriva känns som att texten bara flyter ihop. Har sovit som en kratta inatt då man haft en massa hemska drömmar, vaknade typ hea tiden i full panik. Skrämde visst slag på mamma och mormor när jag vaknade och skrek som en tok. Hoppas jag sover bättre inatt då man är tillbaka i sin egen säng. Nä nu börjar greys så nu lägger jag ner detta. ¨

God natt






 

 


Dancing Queen

Idag har man hunnit med en hel del. Morgonen började med att hjälpa en hund att hitta hem. Dock tråkigt att hjälpa folk som knappt visar nån uppskattning. Sen blev det bråttom för Thea hade tid kl tio till bvc. Så fick bara slänga på henne kläderna och åka dit. Thea tyckte inte alls om att komma dit. Gick bra tills hon såg en sköterska, då började hon grina. Sen så gick det bra en stund då hon fick leka i väntrummet. Men så fort vi kom in till sköterskan blev hon ledsen. Kinkig liten dam jag har. Men två sprutor fick hon i alla fall. Många små bebisar var det där, konstigt att man nästan blir sugen på en till när man ser dom. Men de lär dröja för min del. Sen åkte man hem en stund för att senare åka och fixa så thea står i kö till dagis. Långa köer till de dagis man ville ha så kanske måste välja nått annat om det blir kris. Efter middagen var jag och thea på en prommis med eddie. Inte så mysigt väder ute, blåser kallt som fan. Irriterande att man var sjuk igår då det var rätt fint väder. Nu har Thea börjat snurra när hon dansar, ser så roligt ut och sen blir hon yr, vinglar runt och ramlar. Hon har även lärt sig att man inte ska gå ner för saker med huvudet före. Vilket underlättar en del. Nä nu är det natt för min del, känner mig inte frisk ännu. Tror illamåendet är på väg tillbaka igen:S.




Fin låt text

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Though I realise
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Make you feel so small

But I see your true colors
Shinin' through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow.

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You can call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors,
Your true colors,
Are beautiful,
Like a rainbow



Magsjuk

En riktigt jobbig natt och dag har det varit. Började med att Thea vaknade och var jätte ledsen, tror hon hade magknip. Men efter ett tag somnade hon i alla fall. Sj så blev jag magsjuk under natten, så man fick inte sova särskilt mkt. När man klev upp på morgonen så sprängde huvudet och illamåendet höll i sig och har inte gett sig ännu heller. Även eddie har varit dålig i magen idag, så det har varit ett springande ut med han också. Så nu känner jag mig sjukligt trött. Ligger och glor familjen annorlunda, helt otroligt att dom får allt att funka i så stora familjer. Tänk så hemskt det ska vara för dom när flera i familjen är sjuka.


Thea fick bada bubbel bad idag :)


RSS 2.0