NU är det jul här i vårt hus...



Julen närmar sig med stormsteg och som vanligt är det fullt upp med julstök och alla andra vanliga sysslor. I helgen har man haft en välbehövlig ledighet. Drog på mig en härlig förkylning under veckan men stod ut på jobbet i alla fall och efter två dagars vila och mys här hemma känner jag mig pigg igen.  I lördags bakade vi pepparkakor Thea bakade riktigt duktigt tills hon märkte att det faktiskt gick att äta degen. Då for ju såklart det mesta ner i magen.

Idag har vi varit hela dagen hemma hos mamma och mormor, firade fredrik som fyllt år för ett tag sedan. Var roligt att se Linns min då fredrik visade sina presenter. Vi hade lyckats köpa samma sak som hon skulle ge honom i julklapp:P. Inte bra att vi har så lik smak sådana här gånger. Idag har det snöat en del, å då blir jag super glad, vill ha mycket snö nu så man kanske kan börja åka skidor nån gång. Ska bli så roligt att få lära Thea åka skidor efter jul. Tänk om man hade kunnat vara ledig hela våren och bara vara ute och mysa. Synd att den drömmen är långt långt borta. 

Imorse fick pigan sitt andra advents paket. Denna gång  blev det en ask med pärlor, hon tycker om att sitta och pyssla. Gjorde ett armband åt moffa och har planer på att göra ett åt mobbo. Hon tycker visst att gubbarna behöver få lite rosa/lila dekorationer.

Helgen gick fort och imorgon kallar jobbet, två kvällar till att börja med. Ledig på fredag och sen är det helg jobb. Så det är bara att slita med hälsan.




RSS 2.0