Påsk!

Då har påsken varit och farit. Som man sett fram emot denna ledighet och så var den redan över. Vi har verkligen haft toppenväder hela helgen och det har varit så skönt att vara uppe i torneträsk. Man har bara varit ute och myst hela dagarna. Fått åka massor med skidor, två turer varje dag. Eddie är helt slutkörd och lillens tassar mår inte så bra då det varit sådan genomslag. Pigan har verkligen varit överlycklig nu när hon fått vara ute så mkt och leka, köra skoter och åka pulka. Men märkte då att hon tyckte det var skönt att få lägga sig i sin vanliga säng ikväll, hon slocknade direkt. Känner själv också att ryggen tagit lite stryk av att ligga i den hårda bäddsoffan. Men det blir nog mest troligt att åka tillbaka nästa helg igen, för det är ju som sista chansen att vara där denna säsong. Imorgon kallar jobbet igen så då är det väll bara att gå och tampas med gamlingarna i några dagar. Längtar till den 6 maj då bär det av till umeå på besök hos bror & Linn jippiii!!!

Kramhej





Åter ljusare tider.

Nu är snart långa vintern över, fast jag måste då säga att den gick över förväntan fort.  Våren är här och snart är all snö borta. Synd att den finaste perioden på hela året här uppe bara varar i typ 1 månad. Har i alla fall hunnit vara nån sväng till stugan och påsken ska vi spendera i torneträsk. Vädret verkar dock inte så lovande, men ska då åka dit i vilket fall som helst. Man kan ju inte spendera påsken innanför lägenhetens väggar.

Denna helg har jag då bara jobbat, tråkigt värre när man kunde ha gjort nå annat roligt. Har åtminstone hunnit umgås lite med pigan. Idag var vi förbi hos Jennie med fam, pigorna lekte så snällt och klöste inte ögonen ur varandra, vilket dom verkar tycka om att göra på dagis. I kväll tog jag och hunden en prommis till mamma och mormor där vi såg mästarnas mästare för att sedan återvända hem igen. Å här hamnade jag sedan och fantasin flödar inte direkt så nu ska jag krypa till kojs.


RSS 2.0