Något tråkig dag...

Hoj jag som hatar att vara hemma hela dagarna har knappt tagit mig ut idag. Blev endast en prommis med Thea för att få henne att sova. Hon vägrade att sova här hemma i värmen, men då vi kom ut gick det bra. Man blir så rastlös av att vara hemma, det bara kryper i benen å sen blir man tvär trött och orkar ingenting. Skulle njuta av full aktivitet hela dagarna. Nog för att man har fullt upp med thea, men här hemma kan vi ju inte göra något alls och då blir alla griniga. Nä ska ta mig en till långprommis med eddie ikväll så kanske man kan sova gott inatt. Detta blev verkligen ett klago brev. kram hej



Tänk om man vore rik

Dagen blev inte som planerat. Märkte att jag hade tvättstuga imorse å inte på kvällen, så var tvungen att börja tvätta kl 07.00 då det ite fanns nå andra tider denna vecka. Thea har feber, hon har haft det från och till sen i måndags. Så vi har en grinig lien tös här hemma som inte tål något alls. Hade velat hänga med på leklandet idag men tråkigt nog så har det ju blivit dyrt för Thea nu då hon blivit ett, men hade ju ändå inte gått då hon har feber. Vi hade även tänkt gå förbi hos jennie, men blir väll bara att hänga här hemma. Är även sugen på att skaffa en ny vagn åt Thea, en som är lite smidigare och inte tar upp hela bilen. Men får se om pengarna räcker till, fast dom är inte så fasligt dyra sulky vagnar som tur är. Har hittat en riktigt fin för ca 1200kr, så få se vad man bestämmer sig för.

                                                                         Så här snajsig är den


Otroligt seg dag

Hoj vilken seg dag det varit, har blåst som attans ute. Jag som både hoppats på att kunna spendera dagen ute med Thea och nu i kväll hade jag tänkt ta mig min premiär springtur. Men inte det, man har mest bara suttit och ugglat här hemma. Som tur var kom Line förbi så tiden gick lite fortare. Nu på kvällen har jag och Thea varit en sväng till lompis så hon skulle få sig en smula friskluft, blåste då lite mindre där. Fick även massa gott fika. Har varit duktig och beställt massa bilder från påsken å så. Ska fortsätta med Theas album då peter åker till ajaur. Tror fasen att man håller på att bli förkyld igen, Å Thea har nog haft feber idag, så undra om det är förkylning eller tänder som spökar där. Hoppas vi är friska till helgen då det mest troligt blir valborgsfirande i torneträsk. Nä nu ska jag dricka lite te och hoppas att jag bara inbillar mig om detta.

God natt








Dålig uppdatering

Datorn suger har massa virus mm så allt skitert sig hela tiden. Men ska försöka skriva någon rad. Har inte hänt så mkt under denna tid. Förra helgen var man i stugan och mös på. Härligt väder så vi kunde vara ute hela dagarna. Thea njöt av att få leka ute och köra skoter. Hon är hel tokig i skotar just nu, så fort hon ser en försöker hon rymma till den. I veckan har vi varit mkt på lompis och lekt. Thea hittade sig några nya vänner som hon spenderat sin ute tid med. I torsdags vart vi på play date  hos Sofie. Roligt att komma ut och träffa lite folk igen. Nu i helgen har vi haft Theas farmor, farfar och farbror på besök. Thea har njutit av att ha folk runt sig hela tiden och sj har man kunnat slappa lite. Nu får det bli lite bilder har sådan skrivtorka.

























Underbara fjällvärld- Påsken -10






































RSS 2.0