Midsommarafton

Jaha då var denna afton över för min del. Har jobbat så gott som hela dagen, vilken har varit mkt lugn. Största delen av arbetsdagen var jag och Åsa i jukkasjärvi = Lat dag på jobbet:). Mkt folk var det där på midsommar firandet så vi hade en del att titta på¨när vi fick massa dö tid. När jag kom hem blev jag inbjuden på theas lekrum där jag fick klä om alla hennes dockor, jag hade egentligen tänkt göra henne midsommar fin men hon tyckte såklart dockorna var viktigare. Vid fem tiden cyklade vi hem till mamma & mormor där vi vart bjudna på en riktigt god middag. Fredrik kom också förbi och busade lite med pigan, å det tyckte hon såklart var toppen. Hon som tidigare i veckan hade planer på att åka till mobbo fredrik som då var i Umeå. Efter mat och lite bus ute med pigis så cyklade vi hem. Nu har jag städat igenom hela förrådet för att jag skulle hitta peters stövlar som kommit bort efter flytten hit. Duktig som man är så hittade jag dom + att det blev betydligt mkt bättre ordning och plats där:). Nä nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar jobba imorgon igen.


Jag ser det regnar!

Det här regnandet vägrar visst ge sig, har hållt på i flera dagare nu. Jag är sjukt less men pigo njuter av det. Tur man blir glad då man ser hur roligt hon har det i alla vattenpölar. Jag å eddie spenderade över en timme ute med henne i ösregnet. Vi promenerade till bäcken som snart svämmar över av allt detta regnande. sen var vi ute och lekte lite med grann barnen. Alla var vi sjöblöta då vi kom in och eddie luktade sur strumpa. Var inte så roligt att jobba heller då man kommer in med dyblöta kläder hos folk. Men men imorgon har dom lovat uppehåll så bara att hålla tummarna. Peter for en sväng till arvidsjaur idag å kommer åter imorgon kväll. Var en sväng förbi mamma och mormor å åt lite go fika innan bädden kallade för Thea. Nu har jag varit duktig, dammsugit och skurat lägenheten samt dammtorkat. Så nu kan jag med gott samvete lägga mig och kolla lite film och avnjuta en god choklad.


Långledig.

Den här helgen har man haft lång ledigt. Riktigt skönt att kunna åka och mysa i stugan. Vädret har nu inte varit det bästa och myggen har kommit, men ändå har man kunnat njuta. Thea har ju varit super nöjd då hon fått vara ute hela dagarna, hon har inte ens tid att ta sin dags vila. Jag har jobbat på med att klippa gräs, behandlat utemöblerna, oljat altanen och bytt gardiner i fönstrena. Peter har nöjt sig med att jaga sorkar en hel drös, ja närmare 30 stycken tog han med luftgeväret. Pappis kom också dit på fredag kväll och stannade över till lördagen, thea myser då morfar är där med henne. Igår eftermiddag anlände vi tillbaka till staden, å här var allt sig likt. Idag öser regnet ner, men jag å pigo har ändå varit ute med eddie och hoppat i vattenpölarna. Superkul tyckte thes som nästan tog sig några simtag. Nu sover pigan och jag börjar känna mig lite rastlös, hade funderingar på att göra nån påhälsning idag men tappade sugen då det regnar.Får räcka med att åka en sväng på coop och sedan bosätta sig i tvättstugan. Imorgon kallar plikten igen, hoppas på bättre väder så man slipper regnstället.


Saknar min bälskling...

Nu vill jag verkligen att mitt lilla hjärta ska komma hem. Att vara borta i två hela veckor tär på mamma hjärtat, nästan så att jag snott en unge på stan bara för att få gosa lite. Å när man väl har ledig helg så vill man ju ha henne här ännu mer för då har man ju all tid i världen att göra massa roliga saker tillsammans. Vädret har varit toppen så man har kunnat vara ute hela tiden. Försökte övertala peter att dom skulle komma hem ikväll, men han vägrade då han tycker det är för varmt att köra bil, så jag måste visst vämta till imorgon kväll:(



You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away


RSS 2.0