Snart börjar allvaret

Blir inte direkt att skriva här så ofta. Tiden räcker inte till och motivationen är heller inte på topp. Har haft fullt upp med Theas inskolning hos dagmamman & olika möten och bredvidgång på jobbet. Men allvaret börjar först nu på måndag. Känns roligt att börja jobba, men tråkigt att inte ha så mkt tid för pigan, man är som inte van att vara borta från henne ännu. Men det lär nog gå bra efter ett tag, lär nog istället uppskatta den tid man får med henne ännu mera än nu.

Förra helgen var vi till stugan, riktigt skönt var det. Vi hade fint väder så man kunde vara ute hela dagarna. Kommer att sakna stugan i sommar då man inte lär hinna vara där så mkt, förra sommaren så bodde man ju nästan där:P Var så fint och grönt där, synd att vi inte kunde åka nu i helgen också då bror och linn ska vara där, hade ju som varit kul att hinna umgås med dom, för det händer ju inte alltför ofta.

Veckan som gått har varit ganska bra, lite stressig från och till. Var på ett möte igår och höll inte på att hitta stället, då jag inte riktigt förstått beskrivningen av vägen dit. Så jag fick springa runt halva stan och vart svettig som ett djur då jag väl hittade rätt. Var förbi hos Jennie och lova eftre mötet Pigorna lekte på utan ett endaste bråk, sedan sov dom ute på balkongen i sina vagnar medans vi smaskade i oss lite fika.

Idag har det bara varit inskolningen hos dagmamman, sen har det bara varit lugnt. Köpte mig en ny mobil idag då den andra havererat. Råkade även hamna på Kappahl där jag köpte en jätte fin sommar klänning, leggings och en keps åt Thea (kunde inte låta bli). Sen åkte vi till mormor som bestämde att hon ville få ge kläderna åt Thea, så det blev tillslut ingen utgift för mig:P. Sen har vi varit resten av dagen hos mormor, lekt ute med vatten och massa sand, vilket resulterade i ett lermonster till unge. Men som tur är så går det ju att tvätta:P Mormor bjöd även på middag, så jag slapp matlagningen denna dag:)

Nä nu ska jag lägga in nån bild från stugan, sen får det räcka för denna gång.









Hemma igen

Ja då har man kommit hem igen efter att ha spenderat nästan en vecka i arvidsjaur. Roligt att hälsa på Theas farmor och farfar igen. Har som inte blivit att vara dit på hela vintern då jag är rädd att åka bil och Thea tycker det är tråkigt. Men nu gick det riktigt bra, Thea vart inte alls grinig i bilen:). Gjorde inte speciellt mkt där borta, njöt mest av att slippa tänka på denna matlagning som är så tråkig:P . Vi hade inte direkt tur med vädret när vi var där. Det var kallt och jäkligt, så man vart mest inne. Eddie lämnade vi där när vi for hem. Han ska vara där hela sommaren. Känns lite tomt utan honom, men ändå skönt. Har som fullt upp just nu med inskolning av Thea mm. Sen börjar man jobba om ca 1 och en halv vecka, så det blir möten mm innan dess. Allt är som helt upp och ner just nu, men hoppas det löser sig till det bästa.


Thea älskar sin cykel som hon fick av mobbo & Linn


Premiär åk i ny vagnen


Fixar i farmors blommor


Älskar att vara ute i ur & skur =)


Min lilla mys piga


Thea tyckte att dock sängen var för henne

RSS 2.0