JobbJobbJobb

Hej å hå veckorna fortsätter att skynda på. Känns mest som att man bor på jobbet hela tiden. Hade velat vara hemma lite mer med pigan, dom få lediga dagar man har går ju så fort. Alltid massor att göra, man kan ju inte klaga på att man har det lång tråkigt i alla fall.

Den här veckan har det varit full gas hela tiden. Pigan vart sjuk så peter fick vara hemma med henne två dagar, jag var ledig onsdag så då fick hon ännu en kurerar dag. Har hunnit med att åka skidor nästan varje kväll denna vecka, kändes så bra att äntligen få komma igång och eddie har varit så nöjd då han fått sprinaga av sig. Jobbar hela helgen lång, som nu nästan är över. Går fort då man väl gjort bort fredagen, men fredag kväll är rena plågan då alla går hem och säger "trevlig helg". Nu längtar jag bara till tisdag så jag får vara hemma och mysa hela dagen lång:).

Ja man fick ju ihop några få rader i alla fall, känner mig stressad och ofokuserad. Måste gå och hänga upp lite tvätt, för snart är det dags att dyka i sängen då jobbet kallar på en på morgonen igen.


                                                  


RSS 2.0