Jag ser det snöar...

Fi fasen det snöar, blåser och är jäkligt kallt ute. Vill verkligen inte att vintern ska komma, är bara jobbigt med massa snö. Tiden går så sjukligt fort och det är så mkt som händer hela tiden. Pappa fyller snart femtio, sen är det flytten till nya lägenheten och sedan kommer ju den är julen mm. Är inte alls taggad för något, vill bara hitta mig ett jobb så jag slipper oroa mig över det hela tiden.

Idag har Thea fått vara på dagis och leka av sig lite medans jag åkte till sjukan med mormor. Är inte nån ordning på kirunas sjukhus som vanligt, olika läkare hela tiden som inte förstår svenska. Hoppas mormor blir bättre till imorgon, annars måste vi åka dit igen.

Thea vart riktigt glad då jag hämtade henne idag, vi åkte till mormor och var ute och lekte en stund innan vi for hem och fixade middag. Sedan var det dans och bus tills hon skulle lägga sig. Är så roligt nu när hon börjat prata och sjunga så mkt. Helt otroligt så fort dom lär sig. Nya ord kommer det nästan varje dag. Är så roligt då hon försöker sjunga bäbä vita lamm, då sjunger hon "bäbä thea barn jag har säcken full".

Nä vet inte vad mer man ska hitta på att skriva, är som lite små trött efter helgens jobb och dagens små bravader.

Lägger in en liten bild på när pigan myser med bebisen i vagnen




Inte så bra på det här...

Ja uppdateringen är mkt dålig på den här fronten. Men har som lite svårt med att spendera tid framför datorn. Inte för att man har haft så mkt för sig på sista tiden. Det fasta vicket är ju slut, så nu spring vickar jag när det behövs. Men tiden skenar ändå iväg, är ganska bra på att sysselsätta mig. Å så har man ju en liten piga som är super bra på att sysselsätta en. Hon har som bra mkt energi min lilla tös. 

Thea har börjat på ett nytt dagis nu, där hon stor trivs och även jag tycker att det verkar vara ett bra ställe. Dom är ute mycket med barnen och det tycker jag är jätte viktigt. Höstmörkret har kommit till oss å dagarna blir bara allt kortare. Visst är det skönt med mörka nätter, men hade då gärna fått vara ljust till klockan åtta.
Vädret är också riktigt grått och höstigt. Har nu varit typ storm i flera dagar, känns som vagnen ska lätta från marken då man är ute på prommis. Imorgon lovar dom även regn, känns bara lagomt roligt då man ska ut och jobba. Men är väll bara att stå ut. 

En rolig sak har i alla fall hänt den senaste tiden. Nu ska vi äntligen få flytta från våran lilla tvåa!
1 nov blir det flytt, känns så bra att flytta till en trea och få ett riktigt sovrum:), större kök och toalett.
Lägenheten hade även bofond så vi kan renovera lite om vi vill. Innan inflyttningen så skulle det då bli nytt golv i kök och hall. Ett måste till en början är då att måla om köket som har knall gula väggar, det jobbet lär man ju klara själv men blir det tapetsering får jag nog överlåta jobbet åt någon annan. Längtar tills vi väl får flytta och börja göra iordning allt:).

Tack för denna gång, ska försöka uppdatera lite oftare:P







RSS 2.0