4 mån av ....

Ja det var ju 4 månader sedan sist nu, verkar inte riktigt kunna det här med att blogga. El så är det väll kanske bara så att man prioriterar andra saker före. Tiden bara rusar iväg å snart är det sommar igen. Längtar som tusan efter sol och värme, men den varan brukar vi ju ändå inte få dess mer av här i kiruna.

Under denna period av torka har man nog mest bara varit på jobbet och då man inte är där så vill man ju såklart ägna tiden åt Thea. Den här veckan har det varit två års kalas. Tänka sig att hon blivit så stor redan. Numera pratar hon massor å går på pottan, att dom lär sig saker fort dom små liven. Sj börjar jag nog redan få någon form av demens, el är det bara så man blir av att jobba med gamlingar.

Kallt som tusan har det varit den senaste tiden, så har inte kunnat sätta igång med skidåkningen. Men i helgen har det varit riktigt skönt, fast då har man såklart bara varit på jobbet. Men vårkänslorna vaknade då till liv och jag njöt av vart enda steg ute i solen. Snart får man börja åka till stugan på sina lediga helger, ska bli så underbart.

Efter jobbet idag åkte jag till kära mor där min lilla piga fått vara och leka hela eftermiddagen. Vi Blev bjudna på god mat och fika innan det bar iväg hemmåt. Väl hemma tog vi oss en varm och skön dusch och sedan fick thea sin välling och jag läste hennes favorit böcker om Ingrid. Sedan var det natti natt för hennes del.

Nä nu ska jag nog ta och framkalla lite kort om jag orkar, kändes jobbigt. Är trött och imorgon kallar plikten igen, tur att man är ledig nästa helg. 







RSS 2.0