Stug helg

Ja då var man hemma igen efer en lugn helg i stugan. Vädret sög mest hela tiden, kunde endast skymta lite sol idag annars har det bara snöat och igår kväll och idag vart det storm. Men man får vara glad att man var där för här i kiruna har det snöat ännu mer. Vi har då i alla fall kunnat vara ute och leka, kört lite skoter mm. Lördagen vart vi hela bunten ganska så sega då Thea hållit låda hela natten. Lill gumman stör sig enormt på dom tänder som är på G nu. Men natten till idag sov hon då lite bättre. Stugvistelsen har nog egentligen mest gått ut på att frossa i mat och godis. Men det kan behövas göras det med, å det är extra gott då man är i stugan. Hade tänkt hinna med att åka massa skidor i helgen, men blev bara en tur från parkeringen till stugan då vädret var så dåligt. Får se om det blir nå mer resa till torneträsk detta år, brukar som sällan bli det under sommaren och midvintern.

Idag när vi kom hem till lägenheten lyckades pigan slita ner stor spegeln i hallen på sina tår. Har bara väntat på att det ska ske. Hon skrek som en stucken gris å hennes små tår blev något blåa. Men inte lärde hon sig nå av detta, utan så fort hon lugnat sig så var hon där å drog i spegeln igen.

Nu sussar lillan i sin säng, hoppas det blir en bra natt. Känner mig lite sliten. Ska bara plocka iordning lite här hemma sen blir det nog sängen.

Kram hej.

                              Våran lilla klätter apa


                            Leker ute i snön


                                Skoter bruden


                Jag har gjort snyggaste snögubben åt Thea

Kommentarer
Postat av: Ida

Hehe vilken fin snögubbe : ) Lät som en skön helg iaf, trots vädret. Och nu snöar det igen! Trist!

2010-05-03 @ 14:28:01
URL: http://maettae.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0