De vankas oväder!

Jaha då var veckans första kvälls jobb avklarat. Dagen gick riktigt fort  i alla fall och de är ju skönt. Morgonen var super mysig, åt frukost och kollade alfons åberg, sen gick vi i duschen och tvagade oss, så vi var rena och fina. Så återstod bara en timme innan det var dags för dagis, denna tid spenderade vi ute, tog en prommis med eddie och busade i lekparken. Är så harligt när man har tid över för lite roligheter också. Så Thea var nöjd och belåten när det sedan bar av till dagis.

När jag nu hade lite ledig tid kvar innan jobbet for jag en sväng på jysk, blir nog att beställa säng och sängram därifrån nu. Är så leds på våra gammla osköna sängar. Hade även behövt köpa nya täcken och kuddar. Thea behöver också ny säng, men det får bli nån gång när någon ska förbi ikea.

Var inte roligt att se väsdret för de närmaste dagarna dom lovar att oväder ska dra in över norrbotten under morgondagen och det kunde till och med komma upp till 1dm snö på fredag. Känns lagomt roligt då man inte fått vinterdäck på bilen ännu. Men dom kommer nog till stan imorgon så får försöka övertala Jan-ola att sätta dom på plats.

 Nä nu är det bara att sova så man orkar upp på morgonen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0